Gasbarbecues

Campingaz Party Grill

foto campingaz-party-grill-cvDe Campingaz Party Grill is een fijn Compact model om heerlijk mee buiten te grillen. De Party Grill werkt op CV470 en CV300 Gascartridges. Met vetopvanger en piëzo ontsteking. Gaat tot 4 uur mee op een CV470 Cartridge!

Eigenschappen Campingaz Party Grill CV

• Enkele brander
• Kookoppervlak Ø 32 cm
• Geëmailleerde plaat met grill- en bakfunctie
• Werkt 2,5u op CV270, 4,5u op CV470
• Piëzo ontsteking & traploze brander

Productomschrijving van Campingaz Party Grill CV

Ideaal voor op de camping, op het strand of een picknick dankzij het lichtgewicht en compact formaat. De Campingaz Party Grill CV heeft handige pootjes en is direct op de grond of op tafel te plaatsen. Hij werkt op Campingaz Cartridges en kan tot 4 uur mee op een Campingaz CV470+ gascartouche. Het gas kan met één klik op de knop worden aangestoken, door middel van de piëzo ontsteking. De brander heeft een vermogen van 1350 Watt en één liter water is al gekookt in slechts 5 minuut 40.

De Party Grill bestaat uit een brander met pootjes, deze basis kan met water gevuld worden zodat de vetten op het water blijven drijven. Dat maakt het schoonmaken na gebruik eenvoudig. Op de basis kan een panstandaard geplaatst worden, waarop alle pannen geplaatst kunnen worden. Ook de gedeelde grill en bakplaat kan op de basis worden geplaatst voor het grillen en bakken van vlees, vis of groenten. Na gebruik zijn de pootjes los te halen zodat het geheel compact kan worden opgeborgen. Ook de cartridge is los te halen, aangezien deze een ventiel heeft.

Met een CV270 cartridge kan het gasstel 2,5 uur gebruikt worden of 3 uur grillen, voorverwarmen en koken. Met een CV470 werkt het gasstel 4,5 uur en de grill 5 uur.

Meer informatieNu Kopen

Handig op Vakantie

Gasfles Kopen in: