Groningen

Gasfles Kopen MIDDELSTUM: FA. S. STEENDAM

Gasfles Kopen MIDDELSTUM: FA. S. STEENDAM

Gasfles kopen MIDDELSTUM – Groningen

Gasflessen verkooppunt:

FA. S. STEENDAM
BURCHTSTRAAT 22
9991 AM MIDDELSTUM
Groningen
Nederland

Gasflessen dealer van:

 • Benegas
 • Lichtgewicht Gasfles BP Gas Light / Benegas Light verkrijgbaar


  Gasfles Kopen en Omruilen

  Bij de meeste verkooppunten kun je niet je gasfles laten bijvullen, maar alleen je lege gasfles omruilen voor een andere, volle gasfles. Let er bij het omruilen altijd op dat je een verzegelde gasfles krijgt. De verzegeling die rond de gaskraan zit, garandeert dat de gasfles gecontroleerd is, met de juiste hoeveelheid gas is gevuld en dat het gas van goede kwaliteit is.

  Bij de meeste gasflessenleveranciers kun je ook terecht voor gasslangen, slangklemmen en drukregelaars.

  Gasfles vullen

  Laat je gasfles nooit bijvullen bij een LPG tankstation! Dit kan tot grote ongelukken leiden en dit is daarom ook wettelijk verboden. Het propaan in een gasfles zet namelijk uit bij temperatuurstijgingen. Daarom worden gasflessen altijd maar gevuld tot 80% van de inhoud van de gasfles. Zo heeft het gas de mogelijkheid om uit te zetten in de gasfles als de temperatuur oploopt.

  Wordt de gasfles met te veel gas gevuld, dan kan de druk in de gasfles bij stijgende temperaturen te hoog worden met het risico dat de gasfles ontploft. Gasflessen worden voor de veiligheid altijd op gewicht gevuld en niet per liter. Bij een professioneel gasflesverkooppunt kun je veilig je gasflessen omruilen.

  +++

  © Gasflessen.nu – Gasfles kopen MIDDELSTUM – Groningen

  Handig op Vakantie

  Gasfles Kopen in: