Drenthe

Gasfles Kopen Ruinen: CAMPING RUINEN

Gasfles Kopen Ruinen: CAMPING RUINEN

Gasfles kopen Ruinen – Drenthe

Gasflessen verkooppunt:

CAMPING RUINEN
OUDE BENDERSEWEG 11
7963 PX Ruinen
Drenthe
Nederland

Gasflessen dealer van:

  • Primagaz

Gasfles Kopen en Omruilen

Bij de meeste verkooppunten kun je niet je gasfles laten bijvullen, maar alleen je lege gasfles omruilen voor een andere, volle gasfles. Let er bij het omruilen altijd op dat je een verzegelde gasfles krijgt. De verzegeling die rond de gaskraan zit, garandeert dat de gasfles gecontroleerd is, met de juiste hoeveelheid gas is gevuld en dat het gas van goede kwaliteit is.

Bij de meeste gasflessenleveranciers kun je ook terecht voor gasslangen, slangklemmen en drukregelaars.

Gasfles vullen

Laat je gasfles nooit bijvullen bij een LPG tankstation! Dit kan tot grote ongelukken leiden en dit is daarom ook wettelijk verboden. Het propaan in een gasfles zet namelijk uit bij temperatuurstijgingen. Daarom worden gasflessen altijd maar gevuld tot 80% van de inhoud van de gasfles. Zo heeft het gas de mogelijkheid om uit te zetten in de gasfles als de temperatuur oploopt.

Wordt de gasfles met te veel gas gevuld, dan kan de druk in de gasfles bij stijgende temperaturen te hoog worden met het risico dat de gasfles ontploft. Gasflessen worden voor de veiligheid altijd op gewicht gevuld en niet per liter. Bij een professioneel gasflesverkooppunt kun je veilig je gasflessen omruilen.

+++

© Gasflessen.nu – Gasfles kopen Ruinen – Drenthe

Handig op Vakantie

Gasfles Kopen in: